Alleen de FAQ doorzoeken

De FAQ van Self Service Telewerkportaal is bedoeld om je te helpen als je tegen problemen aanloopt bij het gebruik van Telewerkportaal. Voorbeelden zijn problemen bij het installeren van Telewerkportaal (Citrix Receiver) of het inloggen.

Typ een trefwoord in het zoekvenster en klik op 'zoeken'. Mocht je vraag/probleem niet voorkomen in de FAQ maak dan gebruik van het contactformulier in de menu balk. Hiermee help je mee om de FAQ nog completer te maken.

FAQ – Chromebook

Chromebook

Google Chrome: always allow plug-ins on telewerkportaal.rabobank.nl

The VDI doesn’t start when you use Google chrome and a red cross icon appears in the upper right corner. If this is the case then you need to click the icon. A message appaers where you can choose an option.

Google Chrome plug-ins

Now click on “always allow plug-ins on telewerkportaal.rabobank.nl”

keywords: chrome, google, popup, pop-up, blocked

Chromebook

De Citrix receiver for Chromebook werkt helaas (nog) niet met het TWP. In december 2014 heeft Citrix een nieuwe versie van de Receiver (1.5) uitgebracht. Echter is het geval dat deze niet het standaard niveau van versleuteling van dataverkeer kan afhandelen zoals wij die vereisen.

De vraag wanneer de Receiver voor de Chromebook wel geschikt is om op ons portaal te gebruiken is reeds uitgezet. Voor meer info zie de ‘Telewerkportaal en eigen device’ groep op Yammer.

 

– terug